Locatie / contact

Locatie / contact

Molen "De Put"

Park de Put 11

2312 BM Leiden

Nederland

 

Geopend zie:

Zaterdag open?

Tevens meelverkoop


Contact:

e-mail: info@molendeput.nl


Exploitatie:

STichting Exploitatie molen de Put (STEP)


Eigenaar: 
Molenstichting Leiden en Omstreken, 

www.molenstichtingleidenenomstreken.nl


Vanaf A44 afslag Leiden

Richting centrum de N206 Plesmanlaan volgen, voor het spoorwegviaduct rechts voorsorteren. Na spoorviaduct en verkeerslichten kunt u aan de rechterzijde parkeren in parkeergarage Morspoort. Vanaf de parkeergarage ziet u de molen liggen, het is dan nog ca. 2 min lopen.

Vanaf A4 afslag Leiden

Richting Voorschoten/Katwijk de N206 blijven volgen via Europaweg en Churchillaan. Na sportvelden aan de rechterhand, rechtsaf richting centrum over de Haagweg, langs molen d'Heesterboom. Vóór de spoorwegovergang bij verkeerslichten linksaf, brug over en rechtsaf weer de spoorweg over via de Morsweg. Na een bocht naar links ligt aan uw linkerhand parkeergarage Morspoort. De molen is te zien vanaf de parkeergarage, het is daarvandaan ca. 2 min lopen.

Vanaf Station Leiden CS (7 min lopen)

Vanaf het station (stadszijde) steekt u het Stationsplein over en loopt u rechtdoor de Stationstraat in. Deze blijven volgen, u passeert een brug met links stellingmolen De Valk en rechts museum Volkenkunde. Rechtdoor de Steenstraat in, langs plein en brug en blijf langs het water het Kort Galgewater volgen. Rechtsaf de hoek om langs de Historische Haven, even verderop ziet u molen De Put.